NAJVEĆE PROCENTUALNO POVEĆANJE MINIMALNE ZARADE U ISTORIJI: Ministar Mali sa predstavnicima sindikata i poslodavaca (FOTO)

Novosti onlajn

30. 08. 2023. u 16:15

MINISTAR finansija Siniša Mali sastao se danas sa ministrom za rad i zapošljavanje Nikolom Selakovićem i predstavnicima sindikata i poslodavaca na kolegijumu socio-ekonomskog saveta, a tema razgovora bila je iznos minimalne cene rada za narednu godinu.

НАЈВЕЋЕ ПРОЦЕНТУАЛНО ПОВЕЋАЊЕ МИНИМАЛНЕ ЗАРАДЕ У ИСТОРИЈИ: Министар Мали са представницима синдиката и послодаваца (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/mali_sinisa

- Danas sam na kolegijumu Socio - ekonomskog saveta, zajedno sa kolegom iz Vlade Nikolom Selakovićem razgovarao sa predstavnicima sindikata i poslodavaca o iznosu minimalne cene rada za narednu godinu. Očekujemo da početkom septembra bude poznat i tačan iznos minimalne zarade, ali to će svakako biti najveće procentualno povećanje u istoriji. Važno je da to povećanje bude balansirano, kako bismo održali punu zaposlenost. Zahvaljujem se poslodavcima i sindikatima na konstruktivnom dijalogu - napisao je ministar Mali na svom zvaničnom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)