DOMAĆIM FIRMAMA 190 MILIONA: Šansa da budu dobavljači multinacionalnih kompanija

E.B.T.

07. 12. 2023. u 12:05

RAZVOJNA agencija Srbije (RAS) raspisala je konkurs za učešće u programu podrške preduzećima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija (MNK). Ukupan budžet iznosi 190 miliona dinara, a pojedinačno se može dobiti najviše 23 miliona. Poziv je otvoren do 4. marta sledeće godine.

ДОМАЋИМ ФИРМАМА 190 МИЛИОНА:  Шанса да буду добављачи мултинационалних компанија

Foto: Printskrin jutjub

Programom su obuhvaćena privredna društva koja posluju u proizvodnji električne opreme, računara, elektronskih i optičkih proizvoda, motornih vozila, prikolica i poluprikolica, ostalih saobraćajnih sredstava, poizvoda od gume i plastike, kao i štampanju etiketa, "pametnih" kartica i nalepnica.

Prijave se podnose elektronski, kreiranjem korisničkog naloga na linku za unos podataka i prateće dokumentacije dostupne na stranici RAS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!