MUP NALOŽIO VANREDNU KONTROLU: Na Aerodromu Nikola Tesla u toku provera svih putnika, moguća kašnjenja letova (FOTO/ VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2024. u 18:44

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Republike Srbije naložilo je danas popodne vanredni pregled odlaznog terminala Aerodroma Nikola Tesla Beograd.

МУП НАЛОЖИО ВАНРЕДНУ КОНТРОЛУ: На Аеродрому Никола Тесла у току провера свих путника, могућа кашњења летова (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Razlog je greška u praćenju redovnih tokova dolaznih putnika od strane nadležnih službi beogradskog aerodroma. U toku je evakuacija svih putnika iz zgrade i svi oni moraće ponovo da prođu bezbednosnu kontrolu koju su već jednom prošli, saznaje nezvanično "Blic".

Usled pomenutog vanrednog pregleda, moguće je da će doći do odstupanja u planiranom redu letenja u večerašnjem i sutrašnjem jutarnjem talasu saobraćaja Er Srbije. Očekuje se da će pojedini letovi u jutarnjem talasu kasniti i do dva časa.

Do problema u bezbednosnoj kontroli na aerodromu je došlo, navodno, kada su putnici koji su doleteli iz Severne Makedonije po sletanju ušli u autobus koji ih je greškom odvezao na pogrešan gejt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Tako su završili u tranzitnom delu, u kom nisu smeli da se zateknu jer Severna Maledonija ne pripada grupi zemalja koje imaju neophodne dozvole za to.

To je međunarodno pravilo i od njega nema odstupanja.

Putnici iz Skoplja su zaustavljeni i moraće naknadno da prođu sve bezbednosne kontrole pre nego što normalno funkcionisanje putničkog saobraćaja na aerodromu bude nastavljeno.

Procenjeno je da će obustava trajati najmanje dva sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove