PREZENTACIJA RAZVOJNE AGENCIJE SRBIJE: Podrška privrednim društvima

G. V.

02. 02. 2024. u 12:33

RAZVOJNA agencije Srbije (RAS) organizovala je prezentaciju programa podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija (MNK). Program je baziran na najboljim iskustvima implementacije srodnih aktivnosti u zemljama Zapadne i Centralne Evrope i kontinuirano se unapređuje uz podršku Svetske banke, Međunarodne finansijske korporacije IFC.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА РАЗВОЈНЕ АГЕНЦИЈЕ СРБИЈЕ: Подршка привредним друштвима

Foto N. Skenderija

Kako su saopštili, višegodišnje sprovođenje programa podrške potvrđuje da povezivanje lokalnih kompanija sa MNK utiče na stabilnost svih segmenata poslovanja, rast obima poslovanja i poslovnih prihoda, smanjenje troškova proizvodnje. Javni poziv za učešće u programu otvoren je do 4. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost