VOĆE I POVRĆE NA VEBINARU 12. FEBRUARA: Razgovaraće se o sistemu podrške kod izvoza

B.S.

03. 02. 2024. u 17:14

VEBINAR "Izvoz voća i povrća sa Zapadnog Balkana - perspektive, trendovi i izazovi u 2024." održaće se 12. februara, objavila je Razvojna agencija Srbije.

ВОЋЕ И ПОВРЋЕ НА ВЕБИНАРУ 12. ФЕБРУАРА: Разговараће се о систему подршке код извоза

Foto Pixabay free images

VEBINAR "Izvoz voća i povrća sa Zapadnog Balkana - perspektive, trendovi i izazovi u 2024." održaće se 12. februara, objavila je Razvojna agencija Srbije.

Razgovaraće se o sistemu podrške kod izvoza voća iz regiona, o rezultatima postignutim u ovom sektoru prošle godine, tržišnim prilikama za dalji razvoj, kao i trendovima i izazovima pred proizvođačima i izvoznicima voća i povrća u 2024. godini.

Učesnicima će biti predstavljeni rezultati najnovijih studija o lancima vrednosti, a oni će moći da od govornika traže odgovore na pitanja u vezi sa očekivanim kretanjima na svetskom tržištu voća i povrća i eventualnim ograničenjima za dalji rast sektora.

Vebinar se organizuje u okviru projekta Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) pod nazivom "Podrška diverzifikaciji izvoza poljoprivrednog i prehrambenog sektora Zapadnog Balkana i Istočne Evrope".

Projekat je usmeren na pružanje podrške domaćim kompanijama u pristupu novim tržištima i jačanju konkurentnosti poljoprivrednog i prehrambenog sektora, a zainteresovane firme više detalja mogu naći na sajtu Razvojne agencije Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!