KOPAONIK BIZNIS FORUM OD 3. DO 6. MARTA: Očekuje se 1.500 učesnika

G. V.

28. 02. 2024. u 15:19

OVOGODIŠNjI Kopaonik biznis forum (KBF) održaće se od 3. do 6. marta na Kopaoniku, a za učestvovanje na ovom skupu prijavljeno je 1.500 učesnika, rečeno je danas ne konferenciji za novinare u Savezu ekonomista Srbije (SES), koji organizuje KBF.

КОПАОНИК БИЗНИС ФОРУМ ОД 3. ДО 6. МАРТА: Очекује се 1.500 учесника

Foto: P. Milošević

- Forum će i ove godine biti otvoren uvodnim izlaganjem guvernera Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković i ministra finansija Siniše Malog. Poslednjeg dana Kopaonik biznis foruma gost će biti predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić - rekao je predsednik SES-a Aleksandar Vlahović i dodao da će na panelima učestvovati još nekoliko ministara u Vladi Srbije.

Među njima su Dubravka Đedović Handanović, Goran Vesić, Mihailo Jovanović, Darija Kisić, Slavica Đukić Dejanović, Jelena Begović, Slobodan Cvetković, Jelena Tanasković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo