AI-pokretana kriptovaluta, WienerAI, dostiže novi prekretnicu od 6 miliona dolara u pretprodaji

Promo

21. 06. 2024. u 16:52

WienerAI ($WAI), AI-pokretana meme kriptovaluta, nedavno je postigla značajnu prekretnicu dostigavši 6 miliona dolara u svojoj trenutnoj pretprodaji. Uspeh pretprodaje ne samo da naglašava rastuće interesovanje za AI-pokretana trgovačka rešenja, već takođe ističe potencijal WienerAI-a da revolucionira tržište.

AI-покретана криптовалута, WienerAI, достиже нови прекретницу од 6 милиона долара у претпродаји

FOTO: Promo

Novi token kombinuje meme s ozbiljnom upotrebnom vrednošću, nudeći moćnog trgovačkog bota kao i unosne nagrade za staking. Ovo znači da je WienerAI u jedinstvenoj poziciji da bude jedna od najboljih kripto pretprodaja u 2024. godini.

Posetite WienerAI

WienerAI kombinuje meme s AI sposobnostima

Meme kriptovalute sa psima kao što su Dogecoin, Shiba Inu i Floki osvojile su maštu kripto zajednice koristeći humor, povezanost i zamah na društvenim mrežama. Ove kriptovalute često počinju kao šale, ali mogu steći značajnu vrednost zahvaljujući širokoj podršci zajednice i spekulativnom trgovanju.

WienerAI spaja privlačnost meme kriptovaluta sa ozbiljnom upotrebnom vrednošću, pozicionirajući se jedinstveno na tržištu. Za razliku od mnogih meme kriptovaluta koje nemaju značajnu upotrebnu vrednost, WienerAI nudi konkretne benefite kroz svoj AI-pokretan trgovački bot i nagrade za staking.

Token prati maskotu slatkog kobasičastog psa, što dodaje razigran i pristupačan element brendu. Ovaj pristup ne samo da privlači entuzijaste meme kriptovaluta, već i proširuje privlačnost platforme na širu publiku.

WienerAI trgovački bot je dizajniran da podrži širok spektar trgovačkih aktivnosti, od dnevnog trgovanja do dugoročnih investicija. Višestrani pristup bota uključuje funkcije kao što su neprimetne zamene, nula naknada i MEV (Miner Extractable Value) zaštita.

Ako to nije dovoljno, projekat takođe nudi značajne nagrade za staking. Investitori u pretprodaji mogu uživati u atraktivnoj nagradi za staking od 190%. Ova visoka stopa povrata je dizajnirana da nagradi rane pristalice i podstakne lojalnu bazu korisnika.

WienerAI je prošao detaljnu reviziju od strane SolidProof-a, vodeće firme za reviziju blockchain-a. Ova revizija osigurava da su pametni ugovori i ukupna infrastruktura platforme sigurni i bez ranjivosti.

Rast AI trgovanja

Povećana složenost i volatilnost finansijskih tržišta zahtevaju napredne trgovačke alate koji mogu raditi sa brzinom i preciznošću. AI-pokretani trgovački botovi, kao što je ovaj koji je razvio WienerAI, postaju nezamenjivi za trgovce koji žele da steknu konkurentsku prednost.

Prema projekcijama, tržište AI trgovanja će porasti na približno 50,4 milijardi dolara do 2033. godine, sa 18,2 milijarde dolara u 2023. godini (sa CAGR-om od 10,7%). Ovaj rast je podstaknut sve većom potražnjom za efikasnim i automatizovanim trgovačkim sistemima koji mogu analizirati ogromne količine podataka i izvršavati trgovine sa preciznošću. AI trgovanje pomaže trgovcima da izbegnu zamke psihologije i emocija u trgovanju.

Gledajući još bliže specifično AI trgovanje kriptovalutama, ovaj sektor se širi još brže. Procijenjeno na 21,69 miliona dolara u 2022. godini, tržište AI botova za trgovanje kriptovalutama očekuje se da dostigne impresivnih 145,27 miliona dolara do 2029. godine, sa ogromnom stopom rasta od 37,2% tokom tog perioda.

WienerAI je u savršenoj poziciji da iskoristi ovaj talas do vrha, sa naprednim trgovačkim sposobnostima i pažnju superiornim marketingom koji će pomoći da WienerAI napreduje. Ova kombinacija mogla bi učiniti WienerAI vodećim u sektoru AI trgovanja kriptovalutama.

Samo dva dana preostalo za kupovinu WienerAI-a po najnižoj ceni

Kako pretprodaja prolazi kroz svaku prekretnicu, interesovanje za projekat doseže vrhunac. Fokus platforme na upotrebnu vrednost, sigurnost i nagrade za zajednicu izdvaja je od konkurentskih meme kriptovaluta, otvarajući put za održiv rast i uspeh.

Da biste kupili WienerAI, posetite zvaničnu WienerAI web stranicu. Osigurajte da imate kompatibilan kripto novčanik, kao što su MetaMask ili Trust Wallet, napunjen sa Ethereumom (ETH), Tetherom (USDT) ili Binance Coinom (BNB).Povežite svoj novčanik sa WienerAI pretprodajnim widgetom i unesite količinu WienerAI tokena koje želite kupiti.

Trenutna cena WienerAI-a je postavljena na 0,00072 dolara, ali je važno brzo delovati jer je cena planirana da poraste za samo dva dana. Ovo postepeno povećanje cene je dizajnirano da nagradi rane investitore i generiše zamah dok pretprodaja napreduje.

Investitori koji žele da iskoriste brzorastuće tržište AI trgovanja kriptovalutama trebali bi razmotriti WienerAI kao obećavajuću priliku. Sa samo kratkim vremenom pre sledećeg povećanja cene, sada je idealno vreme da se pridružite WienerAI zajednici i učestvujete u budućnosti AI-pokretanog trgovanja.

Posetite WienerAI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška