"BRUTALNA OFANZIVA KINE NA TRŽIŠTU": Tavareš poručio - Mi smo spremi na borbu... Pokazaćemo da smo ozbiljna konkurencija

Novosti online

22. 07. 2024. u 17:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanosti povodom inauguracije novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u modernizovanoj fabrici "Stelantis" u Kragujevcu. Na ceremoniji se obratio i Karlos Tavareš, direktor "Stelantisa".

БРУТАЛНА ОФАНЗИВА КИНЕ НА ТРЖИШТУ: Тавареш поручио -  Ми смо спреми на борбу... Показаћемо да смо озбиљна конкуренција

Foto: Novosti

On je istakao da se u Srbiji oseća kao kod kuće.

- Mi smo zasita srećni što ste sa nama danas. Osećamo se kao kod kuće u Sriji. Znamo da imamo našu podršku i da imate poverenje u nas i naša je odgovornost i obaveza da napišemo nove poglavlje Fijata u Srbiji.

- Prošli smo kroz težak period, ali smo bili jedno uz drugo. Svi mo nastavili da radimo zajedno i rekli smo pre 2 godine da ćemo izgraditi nešto. Danas to proslavljamo.

- "Stelantis" je uradio ono što je rekao da će uraditi. Došli smo do prekretnice - početka proizvodnje "grande pande".

- Želimo da budemo u poziciji da razmišljamo sami, a ne da štikliramo ono što drugi kažu.

- Ovde u Stelantisu žele da zaštite potrošača, oni su rigorozni, svaki detalj je važan. Suštinski je važno to, pred nama je izazov, zato što postoji ofanziva od strane Kine od  na evropskom tržištu. To je brutalna ofanziva. Mi smo spremi na borbu i pokazaćemo im danas da nismo glupi. Pokazaćemo im da imamo dobru tehnologiju i da smo mi vrlo ozbiljna konkurencija. Znamo da je kvalitet njihovih proizvoda dobra, a da naši proizvodi imaju ravnopravnost i da su prijemčivi. 

- Naši ljudi su spremni na tu borbu. Trenutna situacija u svetu je takva da je sve vezano za promene. I mi se moramo menjati. 

- Mi ne prihvatamo status kvo i mi smo oni koji se takmiče. Nastavljamo da trčimo napred.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija