SINIŠA MALI: Srbija sačuvala stabilnost, a podaci o zaposlenosti i nezaposlenosti najbolja potvrda i dokaz uspešnosti (VIDEO)

Novosti online

23. 07. 2024. u 17:03

MINISTAR finansija Siniša Mali rekao je na sednici Skupštine Srbije da je naša država sačuvala stabilnost, a da su najbolja potvrda za to podaci.

СИНИША МАЛИ: Србија сачувала стабилност, а подаци о запослености и незапослености најбоља потврда и доказ успешности (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/mali_sinisa

Pred poslanicima je danas u Narodnoj Skupštini 14 zakonskih predloga iz nadležnosti Ministarstva finansija koji omogućavaju nastavak i realizaciju važnih projekata u Srbiji.

Republika Srbija je sačuvala stabilnost, a podaci o zaposlenosti i nezaposlenosti su najbolja potvrda i dokaz uspešnosti.

Trenutno na računu imamo 740 milijardi dinara, što je nešto iznad šest milijardi evra. Vlada se vodi time da je potrebno imati novca u rezervi za slučaj nepredviđenih okolnosti.

To je deo ekonomske politike koju pozdravljaju MMF i druge međunarodne institucije. Sve to nam omogućava da nastavimo da sprovodimo važne projekte koji znače i kvalitetniji život naših građana. 

BONUS VIDEO: MALI: Glas za listu ''Aleksandar Vučić-Srbija sutra'' je glas za veće penzije i plate 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?