ODRŽAN JOŠ JEDAN LOVEFEST: Ritam i energija za pamćenje uz G-Drive #takomoćno iskustvo

Promo

12. 08. 2024. u 09:20

OVOGODIŠNjI festival Lovefest održan je u Vrnjačkoj Banji od 8. do 10. avgusta uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica, a tri dana protekla su u odličnoj atmosferi, sa više od 100 domaćih i stranih izvođača na pet različitih muzičkih bina i posetiocima iz celog sveta.

ОДРЖАН ЈОШ ЈЕДАН LOVEFEST: Ритам и енергија за памћење уз G-Drive #такомоћно искуство

Foto: NIS

Zahvaljujući jedinstvenom spoju elektronske muzike, umetnosti i dobre zabave, ovogodišnji festival opravdao je očekivanja i ponovo oborio sve rekorde poseta.

Već tradicionalno, uz ovaj regionalni festival, koji od 2018. godine krasi festivalsku scenu naše zemlje, bila su G-Drive premijum goriva, na H2O stejdžu, gde su najbolje dnevne žurke. Ovaj stejdž bio je mesto okupljanja, uživanja u jedinstvenom ambijentu i zanimljivim poklonima koje je pripremio G-Drive, i doneo energiju na istim talasima zvuka festivalske atmosphere LoveFest-a, čemu svedoče svi gosti ovogodišnjeg festivala i odlična atmosfera na H2O stejdžu.

Foto: NIS

G-Drive premijum goriva proizvode se prema najvišim evropskim i tehnološkim standardima. Redovnom upotrebom G-Drive goriva omogućavaju povećanje snage i profesionalnu zaštitu motora. Najsavremenija tehnologija proizvodnje potvrđuje vrhunski kvalitet naftnih derivata i zato G-Drive već godinama zavređuje poverenje potrošača.

G-Drive premijum gorivo donelo je energiju koja je zabavu na Lovefest-u učinila još boljom. I ovde godine, na putu do Vrnjačke Banje G-Drive je posetiocima Lovefest-a pružio #takomoćno iskustvo, a NIS Petrol i Gasprom benzinske stanice ostaju omiljeno mesto za pauzu uz širok asortiman proizvoda na putu do Vrnjačke Banje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo