STIMULACIJE, DODATNI SLOBODNI DANI, STIPENDIJE, PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE… Evo koje sve benefite zaposlenima nudi Mercator-S

Promo

12. 09. 2024. u 10:00

Zaposleni od kompanija danas žele mnogo više od same zarade. Žele da kompanija pokaže da ceni svoje zaposlene i da im ponudi niz drugih pogodnosti i benefita koji ljudima pomažu da ostvare lični i profesionalni razvoj.

СТИМУЛАЦИЈЕ, ДОДАТНИ СЛОБОДНИ ДАНИ, СТИПЕНДИЈЕ, ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ… Ево које све бенефите запосленима нуди Мерцатор-С

Foto: Mercator S

Ilustrator/dizajner: Dragan Stokić

Sve češće postoje primeri mladih koji žele da rade dok studiraju ili pak da nastave studije ako su ih stopirali zbog posla. Mercator-S pruža podršku ambicioznim osobama koje ga čine, a to se svake godine ogleda u stipendiranju preko 20 zaposlenih koji su iskazali želju da usavrše svoje znanje na fakultetima i visokim školama.

S druge strane, početak posla delom označava i zvanični ulazak u svet odraslih, a još neke stavke koje odlikuju taj svet su obično i porodica i deca. Na listi prioriteta ove kompanije je i ova sfera života, jer je Mercator-S obezbedio dodatne dane za tate i postepen povratak na posao za sve mame. Za godinu dana kompanija je podelila preko 200 poklon paketa za bebe svojih zaposlenih, više od 2600 novogodišnjih paketića za sve koji su nestrpljivo čekali Deda Mraza na svom pragu, i preko 200 školskih setova za prvake kojima prvi septembar donosi posebne izazove i osmehe.

Kompanija stalno radi na spisku pogodnosti koje pruža svojim zaposlenima, čime se jača odnos koji oni imaju sa svojim radnim mestom i pomaže im da se osećaju poštovano. Zato je Mercator-S tokom protekle godine zaposlenima isplatio preko 266 miliona dinara u vidu stimulacija, dok je prosečna plata u prvoj polovini 2024. godine veća za 15% u odnosu na isti period prethodne godine.

Od svih pomenutih benefita, uz veliki broj onih koji su izostali, kompanija je napravila zanimljiv izazov – zaposlenima je dala 30 sekundi da pročitaju ceo spisak benefita i da osvoje poklon iznenađenja. Jedna od prvih koji se na ovaj izazov prijavila je Dušica Stošić, iz IDEA Residence prodavnice u Beogradu.

Ako i vi želite da pročitate ceo spisak benefita i informišete se o svim prednostima rada u kompaniji, imaćete mnogo više vremena od Dušice, i dovoljno je samo da kliknete OVDE. A ako nakon toga budete želeli i da se pridužite Mercator-S timu, kliknite OVDE i pogledajte koje su sve otvorene pozicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆEMO PRINUĐENI Putin: NATO odlučuje da li će direktno ući u sukob u Ukrajini!