UŽIVANjE u restoranima pričinjava zadovoljstvo, ali ne i za dve Beograđanke koje su bile oduševljene idejom da sednu u jedinstvenom restoranu poznatom po pripremi paste u velikom kolutu sira, ali su se ubrzo razočarale zbog loše usluge i nesrazmerno visoke cene.

Komentari (1)

Dve hiljade za gospođe

21.02.2025. 01:03

Pa vi očigledno uopšte ne znate kako se formiraju cene. Prvo, on će tih 230 din već ponovo dati, da kupi isti taj sir za sledeći obrok. Platiće mesečno bruto kuvara, konobara, pomoćnog što pere sudove, zakup i održavanje prostora, knjigovođu, odnošenje otpada, eko taksu, PDV, porez na prostor, deset posto porez na dobit, telefon, internet, održavanje sajta, usluge banke, pranje uniformi i stolnjaka , higijeničarku, servis ako se nešto od opreme i instalacija pokvari...