NASTAVAK SARADNJE UZ OBUKU ZAPOSLENIH: Gradonačelnik Šapca razgovsarao sa predstavnicima japanske kompanije
17. 02. 2021. u 23:00
GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić sastao se sa predstavnicima kompanije Jazaki, sa Andreasom Di Većeom, potpredsednikom proizvodnje i logistike i šefom prodaje Jazaki Evropa.
Povezane vesti

POMOĆ VAŠINGTONA I SIGNAL ULAGAČIMA: Učešćem svojih agencija, SAD garantuju podršku normalizaciji ekonomskih odnosa
NORMALIZACIJU ekonomskih odnosa Beograda i Prištine pratiće konkretna podrška Sjedinjenih Američkih Država.
05. 09. 2020. u 10:00
Najnovije iz rubrike

VAŽNO ZA SVE SRPSKE TURISTE: Od danas u Grčkoj počelo plaćanje taksi
U GRČKOJ se od danas plaća taksa za krstarenje lukama, čija visina zavisi od luke, a prema rečima direktora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) najveća je taksa na ostrvima Mikonosu i Santoriniju i do 30. septembra će iznositi 20 evra po gostu.
21. 07. 2025. u 17:25

OD JULA MANJE PLATE U NEMAČKOJ
POVEĆANI doprinosi u Nemačkoj umanjuju plate zaposlenima. Neki radnici godišnje gube i do 250 evra. Prosečno povećanje od samo jedan odsto može smanjiti godišnju neto zaradu za 252 evra.
21. 07. 2025. u 13:25

Nećete verovati za šta građani Srbije najviše uzimaju keš kredite tokom leta!
LETNjI meseci u Srbiji nisu samo sinonim za odmor, vrelinu i osvežavajuće napitke u baštama kafića.
21. 07. 2025. u 10:00

VUČIĆ SAOPŠTIO: Imamo najveće rezerve zlata u istoriji
PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji Hit Tvit osvrnuo se i na direktne strane investicije, kao i rezervama zlata.
20. 07. 2025. u 22:55

VELIKA PROMENA ZA TURISTE U GRČKOJ: Od sutra novo pravilo stupa na snagu
Od 21. jula putnici će u Grčkoj plaćati obaveznu taksu za krstarenje. Direktor Jute Aleksandar Seničić kaže da će se najveća taksa od 20 evra plaćati na Santoriniju i na Mikonosu u "centralnoj" sezoni. U svim ostalim lukama je taksa pet evra u toku sezone, a van sezone jedan evro. Grčka je uvela takse kako bi smanjila pritisak na infrastrukturu.
20. 07. 2025. u 11:51
Komentari (0)