BITKOIN SE SURVAO 17 ODSTO: Najveća kriptovaluta pretrpela najsnažniji dnevni pad u poslednjih mesec dana

B.C.

23. 02. 2021. u 17:22

CENA bitkoina se survala danas za 17 posto, pokrenuvssi rasprodaju na tržištima kriptovaluta jer su se investitori unervozili zbog brzog astonomskog rasta njegove cene, a berzanski i grači s kratkim pozicijama pohitali da unovče profit.

БИТКОИН СЕ СУРВАО 17 ОДСТО: Највећа криптовалута претрпела најснажнији дневни пад у последњих месец дана

Foto: Piksabej

Najveća kriptovaluta na svetu pretrpela je najsnažniji dnevni pad u poslednjih mesec dana, spustivši se na 45.000 dolara, javlja Rojters.


Time je pad ove digitalne valute povećan na skoro jednu petinu u odnosu na rekordan nivo od 58.354 dolara koji je zabelžila u nedelju, mada je cena bitkoina i dalje za oko 60 posto veća u odnosu na početak 2021. godine.


Etereum, druga najveća kriptovaluta na svetu po tržišnoj kapitalizaciji koja se na tržištu često kreće u tandemu sa bitkoinom, takođe je potonuo za viče od 17 procenata, na 1.461 dolar, što je za skoro 30 posto manje od njegovog prošlonedeljnog najvišeg nivoa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!