SAMO NA "NOVOSTIMA": Snimci dronom - pratite kako teku radovi na izgradnji Ekspa (VIDEO)

Novosti online

11. 07. 2024. u 15:06

SPECIJALIZOVANA izložba "EXPO 2027 BEOGRAD” sa temom ”Igra(j) za čovečanstvo" biće održana u Beogradu od 15. maja do 15. avgusta 2027. godine. Ovaj značajan projekat, koji će umnogome doprineti razvoju čitave Srbije, ali i boljem životu građana, predstavlja, kako je više puta rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, našu najveću razvojnu šansu, i definitivno nešto što će ostati kao nasleđe generacijama koje dolaze.

САМО НА НОВОСТИМА: Снимци дроном - пратите како теку радови на изградњи Експа (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Svesne važnosti i veličine svega onoga što ova specijalizovana izložba i svi projekti koji je prate predstavljaju, "Novosti" su na svom portalu pokrenule novu kategoriju "EXPO 2027", gde ćemo više puta mesečno objavljivati ekskluzivne snimke koje je zabeležila naša ekipa. 

U pitanju su snimci dronom, a možete ih gledati klikom na dugme "Expo air" i "Expo air motion". 

Pored najsvežijih snimaka dronom koje ćemo objavljivati više puta mesečno, građani će u našoj novoj kategoriji moći da vide i ekskluzivne fotografije sa terena i informišu se o tome kako napreduju radovi na najvećem gradilištu u Evropi. 

U novoj kategoriji "EXPO 2027" pored snimaka, fotografija, zanimljivosti, objavljivaćemo i reportažne priče sa radnicima koji rade na ovom velikom projektu.

Snimak koji smo zabeležili 10.07. na gradilištu pogledajte u nastavku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)