DVE GODINE BEZ NEDE ARNERIĆ: Tužna godišnjica odlaska slavne glumice (FOTO)

Novosti online

10. 01. 2022. u 16:07

GLUMICA Neda Arnerić preminula je na današnji dan pre dve godine u 67. godini u svom stanu u Beogradu

ДВЕ ГОДИНЕ БЕЗ НЕДЕ АРНЕРИЋ: Тужна годишњица одласка славне глумице (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Slavna glumica rodila se 15. jula 1953. godine u Knjaževcu i imala je bogatu glumačku karijeru.

Njen prvi film pod nazivom "San" iz 1966. godine je od Nede napravio veliku zvezdu Jugoslavije. Tokom godina je njena popularnost rasla, a svojim glumačkim umećem zadivila je celu Jugoslaviju.

Arnerićeva je ostvarila upamćene uloge u filmovima "Višnja na Tašmajdanu", "Užička republika", "Sutjeska", "Varljivo leto ’68", "Ispravi se, Delfina" i drugim. Takođe, igrala je i u mnogobrojnim italijanskim filmovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)