VUČIĆ: Mislim da je najveća vrednost Samita bila u tome što smo otvorenije, iskrenije i poštenije nego ikada razgovarali (FOTO)

Novosti online

07. 12. 2022. u 10:47

O RAZGOVORIMA i sastancima na marginama Samita EU - Zapadni Balkan u Tirani, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izveštavao je javnost čitavog dana preko Instagram profila.

ВУЧИЋ: Мислим да је највећа вредност Самита била у томе што смо отвореније, искреније и поштеније него икада разговарали (ФОТО)

Foto Tanjug

Jedan od najvažnijih bio je srdačan susret sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom sa kojim je razgovarao o globalnim pitanjima, ali i o povezivanju Zapadnog Balkana sa Evropskom unijom. Važan deo razgovora bilo je pitanje evropskog puta Srbije i regionalna stabilnost.

Predsednik je još jednom naglasio važnost očuvanja mira i stabilnosti.

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Saveta Evropske unije Šarlom Mišelom o svim pitanjima od interesa za Beograd i Brisel.

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Sa domaćinom Samita Edijem Ramom predsednik Vučić je razgovarao o inicijativi Otvoreni Balkan i drugim zajedničkim pitanjima.

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom o zajedničkim planovima i projektima, globalnim kretanjima i o razvoju situacije u regionu.

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

 - Mislim da je najveća vrednost Samita bila u tome što smo otvorenije, iskrenije i poštenije nego ikada razgovarali i mogli da, ne samo čujemo jedni druge, već i da saslušamo jedni druge - napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (108)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)