PRONAŠLI MU FOTOGRAFIJE NAGIH DEVOJČICA? Optužnica protiv lažnog nastavnika pevanja iz Zaječara vraćena na dopunsku istragu

V. Đ.

17. 11. 2021. u 09:24

OPTUŽNICA protiv V. D. (77) iz Zaječara, koji se lažno predstavljao kao nastavnik pevanja, a koji je maja ove godine, zbog sumnje da je počinio produženo krivično delo obljube nad maloletnim licima zloupotrebom položaja, lišen slobode, vraćena je na dopunsku istragu – saznaju "Novosti".

ПРОНАШЛИ МУ ФОТОГРАФИЈЕ НАГИХ ДЕВОЈЧИЦА? Оптужница против лажног наставника певања из Зајечара враћена на допунску истрагу

Foto: N. Skenderija/Depositphotos/Ilustracija

V. D. je kratko, pre tačno 20 godina, radio, po ugovoru, u zaječarskoj Muzičkoj školi ''Stevan Mokranjac'', gde je držao časove harmonike – saznajemo od izvora bliskih istrazi. Nikada nije predavao solfeđo, odnosno predavanje pevanja.

Kasnije je V. D. taj rad u školi koristio da se prikaže kao vrstan poznavalac muzike, i na osnovu toga je u svojoj kući privatno držao časove pevanja.

On se sumnjiči da je od 2005. do 2014. godine obljubio dve devojčice, koje su tada imale manje od 14 godina – dodaje naš izvor. Nakon nekoliko meseci rada, V. D. je priveden.

Po nepotvrđenim informacijama, V. D. je sve optužbe negirao. Nezvanično se, takođe, pominje i da su u njegovoj kući pronađene fotografije nagih devojčica, koje danas imaju 25, odnosno 27 godina, koje bi, uskoro, trebalo da daju svoje iskaze.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ - Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!