OPLJAČKAO PRODAVNICU I MESARU: Kragujevčanin (34) uhapšen zbog dve krađe, prilikom pretresa njegovog stana pronađena droga

Tanjug

15. 01. 2022. u 11:24

POLICIJA u Kragujevcu, intezivnim operativnim radom, identifikovali su i uhapsili R. C. (1988) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela razbojništva.

ОПЉАЧКАО ПРОДАВНИЦУ И МЕСАРУ: Крагујевчанин (34) ухапшен због две крађе, приликом претреса његовог стана пронађена дрога

Foto AP

Sumnja se da je on, tokom januara ove godine, ušao u jednu prodavnicu, a potom i mesaru u Kragujevcu i uz pretnju nožem od radnica uzeo novac od pazara, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Pretresom stana R. C. policija je pronašla deo ukradenog novca, kao i predmete koje je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja krivičnih dela.

Takođe, policija je pretresom osumnjičenog pronašla kesicu sa 4,7 grama amfetamina, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava, zbog izvršenog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo u Belvilu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije