ODREĐENO ZADRŽAVANJE KARIĆEVOM UNUKU: Sumnja se da je nožem napao komšiju

N. B.

21. 01. 2022. u 15:25

NOVAKU R. (20), unuku Zorana Karića, koji je brat biznismena Bogoljuba Karića, određeno je policijsko zadržavanje.

ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ КАРИЋЕВОМ УНУКУ: Сумња се да је ножем напао комшију

Foto: Depositphotos

Novak R. je najpre bio na saslušanju u Policijskoj stanici Savski venac, zbog incidenta koji se dogodio rano jutros kada je, kako se sumnja, nožem povredio komšiju S. K. (52) u svađi zbog parking mesta.

Bogoljub Karić se saopštenjem oglasio nakon informacije da je njegov unuk počinio incident.

- Obaveštavamo javnost da je u pitanju lažna informacija koja je pokušaj da se tendenciozno ponizi i uprlja lik Bogoljuba Karića. Unuci Bogoljuba Karića su maloletni, sa svojim roditeljima i porodicom posvećeni su obrazovanju u redovnom školovanju, muzici i sportu, te ne mogu biti akteri bilo kakvog događanja koje ima veze sa ovim nesretnim incidentom.

Oglasila se i policija.

- U vezi sa današnjim događajem u kome je R. N. (20) tokom svađe oko parking mesta naneo najverovatnije lake telesne povrede (dve ubodne rane) oštećenom S. K., određeno je zadržavanje osumnjičenom R. N. zbog izvršenja krivičnog dela nasilničko ponašanje i biće saslušan u prostorijama tužilaštva u narednih 48 časova.

Novak je sin Saše R., koji je suprug Jefimije Karić, ćerke biznismena Zorana Karića, odnosno bratanice Bogoljuba Karića.

Celo saopštenje pročitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024