DIVLJAO PO CENTRU NIŠA: Vozio pijan, drogiran i bez dozvole, policija hitno reagovala

J. Ćosin

26. 01. 2022. u 14:15

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu juče su, u kontroli, isključili iz saobraćaja dvadesetdvogodišnjeg vozača „škode“ iz ovog grada, zbog nasilničke vožnje.

ДИВЉАО ПО ЦЕНТРУ НИША: Возио пијан, дрогиран и без дозволе, полиција хитно реаговала

Ilustracija policija Foto Depositos

Patrola ga je zaustavila neposredno nakon što je u Knjaževačkoj ulici prošao na dva crvena svetla na semaforu, a utvrđeno je da je vozio pod dejstvom kokaina i marihuane i bez vozačke dozvole.

Vozaču je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega je priveden u Prekršajni sud u Nišu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana i novčanu kaznu u iznosu od 240.000 dinara.

Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO - SVE ME STIGLO: Baka Nišlije koji je pokušao da se ubije zbog siromaštva u suzama priča za "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZADRŽAN NA TREŽNJENJU: Pijani Zaječarac sleteo u kanal i dobio prekršajnu prijavu