VLASNIK firme "Elita gradnja" d. o. o. Beograd Vojkan Krstić, koji je i prvi čovek Spasilačkog centra Srbije, uhapšen je danas zbog mahinacija sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu, a na štetu tri beogradske opštine od oko 10 miliona dinara, saznaje Tanjug.

Tuza

09.02.2022. 09:37

Krenuli ste,konacno,na gradjevinsku mafiju ..a???Rasturili gradove dobrim delom.Rasturili turisticke centre/Zlatibor,Kopaonik…/.Bice sad to tesko porusiti i privesti kulturnom izgledu,ali ako ih dobro pritegnete,uradice oni to besplatno!?!

Moskva

09.02.2022. 09:52

Doslo je vreme da se sprovede ogromno ciscenje sistema. Dosta su lopovi i margina drustva predstavljani kao “elita” istog. Posebno je neophodno ocistiti bezbednosni sektor jer umesto da je brinuo o sigurnosti zemlje i naroda bavio se “pranjem” biografija raznih marginalaca i lopova i transferiso ih od margine drustva ka tome da postanu “uvazeni” clanovi istog. “Mali Kazakstan” je neophodan Srbiji sto se tice cistke bezbednosnih struktura. Tamo su za 48h pohapsili i smenili sve one koji su tri decenije gusili drzavu i drustvo. Valjda mozemo nesto i sami pa da ovo sami uradimo ili mora pomoc i nama da stigne sa IL 96.