POLICIJA PRIVELA ČETVORICU KUBANACA ZBOG HAOSA NA BAZENU: Uznemiravali goste, dvojica dobila 10 dana u Padinskoj skeli (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti onlajn

05. 06. 2022. u 17:43

PRIPADNICI Ministrstva unutrašenjih poslova PS Novi Beograd podneli su prekršajne prijave protiv četiri kubanska državljanina zbog remećenja javnog reda i mira.

ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ЧЕТВОРИЦУ КУБАНАЦА ЗБОГ ХАОСА НА БАЗЕНУ: Узнемиравали госте, двојица добила 10 дана у Падинској скели (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Oni se sumnjiče da su 4. juna oko ponoći u jednom akva parku na Ledinama u akhoholisanom stanju svojim neprimerenim ponašanjem uznemiravali goste i maloletnu decu, provocirali ih, a sa trojicom muškaraca su se sukobili, gurali i tukli.

Policija je osumnjičene privela sudiji za prekršaje, nakon što je obavila konsultacije sa tužiocem koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, već prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.

Sudija za prekršaje je dvojicu kaznio sa po 11.000 dinara, a dvojica su osuđena na po 10 dana zatvora u Padinskoj Skeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!