J. V. iz sela Žbevac, prijavio je Policijskoj stanici u Bujanovcu da je u centru grada došlo do svađe oko parkiranja i da je iz iz vozila marke „mercedes“ izašlo NN lice albanske nacionalnosti i uputilo mu reči psovke.

Komentari (3)

Andjelko

15.11.2022. 11:09

Zašta nam služi žandarmerija. Uhapsiti, ispitati pa da mu i unučići budu šašavi,po starinski,odmah u zatvor da zaboravi kad je ušao, ako se propusti prilika ovo će postati praksa jer su se osilili, a na silu se odgovarali većom silom. Bujanovac i preševo se nigde ne pominju, samo K Mitrovićeve zar je samo to naše posle okupacije ap kim, a sada i južne Srbije.

Dragoljub

15.11.2022. 17:56

Sve sto se tice kosovara, albanaca mi to svatamo veoma olako. Nebi trebalo toliko da se udvaramo Evropi. Evropa ima stotinu lica, netreba im verovati toliko jer zapostavljamo svoje glediste na momentalnu situaciju. Taj covek koji preti ubistvima i ponizava nasu policiju treba da dobije vise godisnju kaznu zatvora i po izdrzavanju kazni treba biti proteran iz Srbije. Znam, a sta ce reci Evropa koga briga, treba gledati nasu Srbiju. Danasnja Evropa to je skup lazljivih IDIOTA