UHAPŠENI DILERI U DVORIŠTU ŠKOLE NA KANAREVOM BRDU: Policija pronašla narkotike kod mladića

Novosti Onlajn

30. 11. 2022. u 11:58

DVOJICA dilera starosti oko 21 godinu uhapšeni su sinoć u dvorištu Srednje zanatske škole na Kanarevom brdu kada je policija prilikom pretresa pronašla narkotike.

УХАПШЕНИ ДИЛЕРИ У ДВОРИШТУ ШКОЛЕ НА КАНАРЕВОМ БРДУ: Полиција пронашла наркотике код младића

D.N.

Kako mediji saznaju, njih su uhapsili policajci PS Rakovica sinoć oko 22 sata u dvorištu škole "Petar Laković" na Kanarevom brdu.

- Policijska patrola koja je bila na terenu primetila je automobil marke "tojota" u školskom dvorištu u kom su bila dvojica mladića. Verovatno im je to bilo sumnjivo te su ušli u dvorište da provere  - objašnjava izvor.

Naš sagovornik, kome je policijska patrola u školskom dvorištu privukla pažnju, dodao je da je prilikom pretresa vozila u kom su bili mladići policija pronašla paketić.

- Verujem da je reč o marihuani, a da su dvojica uhapšenih dileri. Verovatno im nije prvi put da tu dolaze i truju nam decu. Nedopustivo je da drogu prodaju bilo gde, a pogotovo u školama - kaže sagovornik i dodaje da je čuo da su obojica mladića poznati policiji odranije. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!