ISTRAGA KRAĐE SANITETA U KRUŠEVCU: Vozilo ukradeno par minuta nakon povratka lekara sa terena, pacijenta su urgentno zbrinjavali

S.BABOVIĆ

07. 12. 2022. u 12:39

SAMO par minuta nakon što se ekipa Hitne pomoći u Kruševcu vratila sa pacijentom čije je stanje zahtevalo urgentan prijem, nepoznato lice ukralo je sanitet, potvrđeno je “Novostima” u istrazi ovog nerazumnog krivičnog dela.

ИСТРАГА КРАЂЕ САНИТЕТА У КРУШЕВЦУ: Возило украдено пар минута након повратка лекара са терена, пацијента су ургентно збрињавали

Foto: GU Kruševac

 Kako saznajemo, sanitet je van parkinga Hitne bio od 22,20 do 22,40. Vozilo je nađeno  svega nekoliko ulica dalje, nedaleko od “Lidla”.

-Nijedan sanitet se naravno ne zaključava, vozila stoje na parkingu Hitne pomoći, kako bi uvek spremna ekipa brzo krenula na teren-navodi izvor “Novosti”. -Krađa se nikada nije dogodila.Posledice po saobraćaj, ali i Hitnu pomoć, na sreću nije bilo.

Kako nam je potvrđeno u Domu zdravlja, ni skupa oprema u sanitetu (defibrilatori i drugi parati), nisu otuđeni.

Kako su “Novosti” ranije objavle, cela trasa kojom je lopov provozao sanitet rekonsturisana je putem GPRS sistema u vozilu.

Vožnju ukradenm sanitetom snimile su i saobraćajne kamere u širem centru Kruševca. Potraga za počionicima je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)