TZV. kosovska policija je saopštila da je privela osumnjičenog za ranjavanje srpskog dečaka i mladića kod Štrpca.

Komentari (14)

Sab

06.01.2023. 18:26

Da pokazu svoju demokratiju (demagogiju)... Vladavina prava i pravde.... Kako kaze pesma "bese vedro pa se naoblaci..." Nije lose misliti o tome....

Natalijina Ramonda

06.01.2023. 19:34

Za svaku prolivenu krv djece i svih Srba na Kosmetu isključivo treba da odgovara i plati EU, KFOR i zemlje kvinte kao najveći zaštitnici Virtuelne i Lažne tzv. države Kosovo. koja nikada neće biti država . E baš , zbog ovakvih napada i sličnih dešavanja će još neke zemlje povući priznanje.

Andjelko

06.01.2023. 19:40

Eto zašta služi kbs, sad da vidimo ko će šta preuzeti povodom ovog slučaja.To je evropska demokratija i američka podrška. Svi su isti. Sa takvim ološima treba prekinuti svaku ljudsku komunikaciju jer ne spadaju u ljudsku vrstu. Zlo se samo silom može suzbiti. Daće bog da ga prepozna neko u belom svetu pa da mu objasni gde je i koliko pogrešio što se rodio.

Pandrkalo

06.01.2023. 19:53

Pa sta se cudite, a vi i dalje idite po slasticarnicama i pekarama... kupujte njihov proizvod pa svaki evro eto njima metak . Postupajte u rukavicama sa njima a oni ce vas oruzjem i kamenjem. Sve van iz Srbije za albaniju

Jagoda

06.01.2023. 19:54

Ovom monstrumu koji je pucao na decu zelim da mu ovo bude zadnji put kako ko to shvatio. Jnacino na decu da pucas. Divlja plemena u Amazoniji nebi ovo uradili. Pa kakvi ste to monstrumi?

Niko bitan

06.01.2023. 20:18

Iako nisam vaspitan da mrzim bilo koga, na samu pomisao da nekome zasmeta dijete koje nosi badnjak kako bi obilježilo najveći Srpski praznik, u meni se probudi na užnija, žibotinjska strana čovjeka. Učen sam da veliki praštaju a mali se svete, ali dokle da čekam da li će naša djeca, samo zato što su stvmbi jutro dočekati živi. Mislim da je dosta. Od Jasenovca do Kosova nestalo nas je preko miliona, čekajući ono ljudsko u "ljudima" drugih nacija. Ja sam spreman!