ANA Volš (39), Srpkinja koja je za Novu godinu nestala u Americi, unuka je srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srba i najbližih saradnika Josipa Broza Tita.

nikolaQu

09.01.2023. 08:49

Ameri su nemilosrdni prema svojim bračnim partnerima kada treba da dobiju otpremninu u slučaju smrti partnera za životno osiguranje .Pamtim da je NikolaLjubičić doleteo,te 1982.g. u selo Oparić,opština Rekovac,kod kolege pčelara,koji je bio kratko vreme i srpski premijer,a kome je otac bio iz ovog sela.Sleteo je helikiopterom Bel na seosko igralište gde ga je sačekao meštanin sa crnim mercedesom.Kratko se zadržao jer je tada javljeno o pogibiji 32 rudara u Aleksincu.Iz ovog sela je i poslednji Miloševićev ministar inostranih poslova,ali i novinari Dnevnika RTS-a i voditelj emisije Sabor II programa Studija B.

Šator

09.01.2023. 10:38

Тачно сам знао да има везе са српским комунистичким издајницима. Овај Љубичић је учествовао у антисрпској завјери коју су водили хрвати и словенци. Модерни конвертит из друге половине 20.вијека, а ето коначно је дочекао да му унуци нису Срби и презивају се тамо неки Волш, Бог им дао здравља и што да су даље од Србије о српског народа. Крај таквих нам непријатељи не требају.

Bgd

09.01.2023. 10:57

Opljackali i upropastili drzavu i onda pobegli u London, Nju Jork itd. Medjutim, posto au mondijalisti i nevernici, jos nisam cuo da je neko dobro prosao od njih.

mladen

09.01.2023. 12:08

Ljubičić je srpskog porekla, ali on nije srpski general (srpske države i naroda) već general JNA komunističke države SFRJ. On je bio zakleti komunista i partizan, i nije bio nacionalno orjentisan... Tuzna je sudbina ljudi koji su napustili rodnu grudu, toje hleb sa sedam kora...

Tanasije

09.01.2023. 12:40

Jedan od najvećih uništitelja srpstva posle Drugog svetskog rata je upravo Ljubičić. Zaslužan za širenje šiptarskog separatizma na Kosmetu pri čemu je Srbima prećeno da se ne bune. Oponašao je Tita, trudio se da govori kao on, koristeći frazu Ćim prije. Danas potomci komunista uživaju blagodeti zaslužnog rada njihovih predaka dok četnička deca i potomci solunaca ne žive život dostojan čoveka.

Sandra

09.01.2023. 12:41

Za sada se ne vidi da su bili u lošim odnosima ili pred razvodom, a imaju i tri veoma mlada sina, ali u Americi se često dešavaju ubistva bračnih drugova iz interesa, jer se oni međusobno osiguravaju na velike sume u slučaju smrti. To bi mogao biti motiv nestanka odn. ubistva Ane Volš.

Sumadija

10.01.2023. 00:19

Da.Potpuno ste u pravu svi koji tvrdite da je bio Brozov ulizica i cankoliz.Mnogi su se mocni Srbi utrkivali ko ce se tom vatikanskom masonu dodvoriti-a taj smrad od coveka najvise.Neki su njegovi zemljaci iz uzickog kraja bar imali malo savesti i osvestili se aliznamo kako su prosli.On je zaista bio najgori.Sto se cudimo sto smo ovako prosli.Pored ovakvih" Srba" neprijatelji nam dodju jos nekako pomalo i kao prijatelji.I da(jeste da su i drugi to komentarisali(-cudi me da su potomci vecine tih generala bez skole(sa ubrzanim kursom) i svim ogrooomnim privilegijama,vilama na Dedinju redje stanovima na Vracaru od 200 kvm(otetitih od"burzoazije") poslali(a neki naravno i sami otisli) na"truli" Zapad?!!!

ludi milojko

10.01.2023. 00:30

sigurno nije bez razloga ometao istragu. uhapsili su ga da bi ga zadrzali da ne unisti dokaze. ovaj ološ je ili platio ili ubio, trece nema.

hristina

10.01.2023. 13:35

@proveriti podatak ... Milanka Ljubicic je snaja Nikole Ljubicica, a ova, za kojom se traga, je njena cerka. Sto znaci - i unuka Nikole Ljubicica.