LELE MENI...NE MOGU SEBI DA DOĐEM Majka Ane Volš u šoku nakon hapšenja zeta: "Pa to znači da ona nije ni izašla iz kuće..."

Novosti online

09. 01. 2023. u 17:31

-Ni u najluđim snovima ne bih mogla da zamislim da je moj zet Brajan Volš naudio mojoj ćerki Ani!

ЛЕЛЕ МЕНИ...НЕ МОГУ СЕБИ ДА ДОЂЕМ Мајка Ане Волш у шоку након хапшења зета: Па то значи да она није ни изашла из куће...

Facebook/Printscreen

Ovo kaže Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Beograđanke Ane Volš (39) koja je nestala 1. januara nakon što je trebalo da napusti porodični dom u blizin Bostona i odleti za Vašington gde je morala odmah da se javi.

- Lele meni... Ne mogu da dođem sebi! Nadam se samo da je živa, pa makar i povređena. Čula sam da je nađena krv i nož u podrumu, ali ne mogu ni da naslutim da li se nešto tako strašno desilo - kaže Milanka i dodaje:

- I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer su imali dobar odnos, a imaju i decu.

Rekla je da je saznala da je Anin telefon bio dostupan 2. januara.

- Ako su locirali njen telefon u kući, to znači da ona iz nje nije ni izašla. Jadno moje dete, samo da je živa - rekla je Milanka.

Podsetimo, Brajan Volš izveden je pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš. U porodičnoj kući u podrumu je nađen krvavi nož i na kamerama je viđen kako za keš kupuje sredstvo za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Inače, Brajan Volš se sumnjiči da je ometao istragu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!