NAORUŽAN KRENUO NA SKUP PROTIV VUČIĆA U BEOGRADU: Policija kod pripadnika "Narodnih patrola" pronašla karabin sa optikom (FOTO)

Novosti online

15. 02. 2023. u 11:48

NOVOSADSKA policija privela je Dejana Bobočeka, pripadnika grupe "Narodne patrole" iz Bačke Palanke, kod koga je pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada municije.

НАОРУЖАН КРЕНУО НА СКУП ПРОТИВ ВУЧИЋА У БЕОГРАДУ: Полиција код припадника Народних патрола пронашла карабин са оптиком (ФОТО)

RINGIER

Nezvanično, on se uputio na skup protiv navodne izdaje Kosova, koji je za večeras najavljen ispred Predsedništva, i koga organizuju pripadnici "Nardonih patrola".

RINGIER

Kako "Blic" saznaje, novosadska policija zaustavila je vozilo registarskih oznaka BP, kojim je upravljao Boboček.

- Pregledom vozila pronađen jedan karabin sa optikom i 5 komada municije. Dalji rad sa licem nastavice policijski službenici SBPT zajedno sa radnicima BIA centar Novi Sad - kaže izvor.

RINGIER

Inače, večerašnji skup organizuje i vođa takozvanih Narodnih patrola Damjan Knežević, čovek koji se javno hvali svojim vezama sa paravojnom "Vagner" grupom.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (101)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici