RANJENI POLJSKI MMA BORCI SE OPORAVLJAJU: Policija proverava snimke kamera - traga se za napadačima

J.D.Lj.

16. 02. 2023. u 12:37

DVOJICA poljskih MMA boraca, Brajan K.P. (23) i Mikolaj A.(20) koji su prekjuče, u centru Beograda, u Nemanjinoj ulici izbodeni nožem, oporavljaju se u bolnici i van životne opasnosti su. Policija i dalje intenzivno traga za napadačima, a proveravaju se i snimci kamera sa okolnih objekata.

РАЊЕНИ ПОЉСКИ ММА БОРЦИ СЕ ОПОРАВЉАЈУ: Полиција проверава снимке камера - трага се за нападачима

Foto: Printskrin/ Instagram

Lekari su kod Brajana, nakon pregleda i hospitalizacije, konstatovali teške telesne povrede. On je nožem uboden u desni rebarni luk i hospitalizovan na odeljenju hirurgije. 

Kod Mikolaja su konstatovane lake telesne povrede. On ima ubodnu ranu desne nadlaktice i zadržan je na odeljenju ortopedije.

Prema prvim informacijama iz istrage, dvojica poljskih sportista, navodno su sedeli u parku na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice. Potom su došli do stepenica u Nemanjinoj ispred broja 4, gde im je iznenada prišla grupa od 4-5 NN lica i počela da se tuče sa njima. Nakon toga, neko je nožem povredio Poljake, a onda je grupa napadača pobegla sa lica mesta.

MMA savez u čijoj je organizaciji bilo prvenstvo u "Areni" ne žele da komentarišu nemili događaj:

- Nemamo nikakav komentar za incident obzirom da se dogodio van organizacije prvenstva. Najvažnije je da su takmičari sad dobro prema informacijama koje smo dobili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENGLESKA OVO UOPŠTE NIJE OČEKIVALA! Evo šta je Novak Đoković rekao na Centralnom terenu posle podviga na Vimbldonu