BRANILE SE ĆUTANJEM: U Smederevu saslušane majka i ćerke, osumnjičene za ubistvo rođaka

Јелена Илић
Jelena Ilić

25. 05. 2023. u 18:25

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Smederevu danas su saslušane M.I., A.I. i B.I. iz Smedereva, koje su pre dva dana uhapšene i zadržane zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

БРАНИЛЕ СЕ ЋУТАЊЕМ: У Смедереву саслушане мајка и ћерке, осумњичене за убиство рођака

Ilustracija/Foto: Nenad Zivanovic

Sve osumnjičene su se branile ćutanjem, odnosno iskoristile su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da se svim osumnjičenima odredi pritvor, zbog postojanja sumnje da će ometati postupak uticanjem na svedoke čije ispitivanje predstoji u istrazi, kao i obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti.

Osumnjičenima M.I., A.I. i B.I. se stavlja na teret da su u porodičnoj kući u tavanskom prostoru, dana 23.5.2023. godine, posle svađe i tuče sa V.I, istom zadale više udaraca po glavi i telu, gušeći ga, pa je on preminuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)