PRITVOR ZA NASILNIKA IZ PARKA: Pred decom simulirao da drži pištolj

N.B.

31. 05. 2023. u 14:43

PRED Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan P. M., osumnjičen da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

ПРИТВОР ЗА НАСИЛНИКА ИЗ ПАРКА: Пред децом симулирао да држи пиштољ

Foto: P. Milošević

Kako je saopšteno, sumnja se da je 29. maja oko 19 časova u alkoholisanom stanju u park u blizini Opštine Vračar simulirao da u ruci drži pištolj koji je „uperio“ u pravcu dece koja su se nalazila u parku, odnosno simulirao pucanje, što je izazvalo uznemirenje kod roditelja i građana koji su se tu nalazili. Nakon toga je, kako se dalje navodi, prišao jednom muškarcu i više puta ga rukama udario po glavi i tako mu naneo telesne povrede.

- Okrivljeni je izneo odbranu, a na predlog tužilaštva, Prvi osnovni sud je doneo rešenje kojim mu se određuje pritvor od 30 dana s obzirom na to da osobite okolnosti ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Tokom dokaznog postupka biće ispitani oštećeni i svedoci, narediće se veštačenje stepena povreda koje je zadobio oštećeni kritičnom prilikom, kao i psihijatrijsko veštačenje okrivljenog. Tražiće se i pribavljanje video-snimaka nadzornih kamera i sprovešće se sve druge neophodne radnje, nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove