PIJAN TUKAO DETE (9): Mališan zbog povreda krvario na glavi

Novosti Onlajn

09. 08. 2023. u 14:40

OSNOVNO javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv M. M. iz Smedereva (39) zbog postojanja opravdane sumnje da je u alkoholisanom stanju više puta udario maloletno dete.

ПИЈАН ТУКАО ДЕТЕ (9): Малишан због повреда крварио на глави

foto: Printskrin

Naime, njemu se na teret stavlja da je u julu mesecu, u porodičnoj kući, u večernjim satima naneo povrede svom detetu starom devet godina. Okrivljeni je u alkoholisanom stanju teškog stepena, više puta zadao udarce rukom u predelu glave od kojih je maloletni oštećeni pretrpeo lake telesne povrede. Nakon što je maloletnom licu krenula krv iz nosa, okrivljeni je pokušao da prikrije tragove i da spere krv sa lica mesta.

Osnovno javno tužilaštvo je sprovelo istragu i prikupilo izjave svedoka, obavilo neophodna veštačenja, pribavilo izveštaje i druge relevantne dokaze koji ukazuju da je okrivljeni sa umišljajem izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Javni tužilac predložio je osudu na kaznu zatvora u trajanju od dve godine, kao i meru bezbednosti lečenja alkoholičara. Takođe je stavljen predlog da se prema okrivljenom produži pritvor zbog bojazni da bi na slobodi mogao ponoviti isto ili teže krivično delo.

BONUS VIDEO: STRAVIČAN SNIMAK NASILjA NAD DETETOM - Muškarac ga krvnički tuče i tera da se izvini (UZNEMIRUJUĆE)

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!