ZAKAZANO SVEDOČENJE RANJENOG VRŠČANINA: Maloletnik koji je upucan u glavu daće iskaz ukoliko izađe iz bolnice

05. 09. 2023. u 12:47

ISTRAGA protiv Vrščanina D. Ž. (18), koji je 21. avgusta u glavu upucao maloletnog druga V. Z. (16), biće nastavlja 18. septembra.

ЗАКАЗАНО СВЕДОЧЕЊЕ РАЊЕНОГ ВРШЧАНИНА: Малолетник који је упуцан у главу даће исказ уколико изађе из болнице

Foto: Printscreen Instagram

Više javno tužilaštvo u Pančevu je tog dana zakazalo svedočenje dvoje svedoka i ranjenog maloletnika, koji bi izjavu trebalo da da u prisustvu svojih roditelja ukoliko do tada bude izašao iz bolnice.

On se i dalje oporavlja od posledica teškog ranjavanja u glavu. Prema nezvaničnim informacijama, oseća se sve bolje i uskoro bi trebalo da se vrati kući.

S druge strane, D. Ž. se i dalje nalazi u pritvoru, kako ne bi uticao na svedoke. Za desetak dana trebalo bi da bude doneta odluka o produženju pritvora. Naređeno je i da se od njega uzme otisak prsta i bris za DNK analizu.

On se sumnjiči da je tog 21. avgusta oko 21 sat, u kući zajedničkog prijatelja, inače sina 47-godišnjeg policajca iz Vršca, uzeo policajčev službeni pištolj i ispalio hitac, koji je, najverovatnije kao rikošet, pogodio V. Z. u glavu.

U tom trenutku policajac je bio na moru sa suprugom. Istraga će utvriti kako je D. Ž. uopšte došao u posed službenog pištolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi