KRALI BAKAR: Uhapšena četvorica Borana, prijave i protiv dvojice Majdanpečana

S. M. J.

21. 11. 2023. u 15:19

POLICIJA u Boru i Majdanpeku rasvetlila dve krađe bakarnih predmeta i kablova.

КРАЛИ БАКАР: Ухапшена четворица Борана, пријаве и против двојице Мајданпечана

G.Šljivić (ilustracija)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su četvoricu Borana koje terete da su ukrali 200 kilograma bakarnih predmeta, pretpostavlja se iz jedne kineske kompanije. Uhapšeni su: J. S. (40), G. S. (20), M. S. (19) i F. M. (33) iz Bora.

Policija je 20. novembra, uveče, zatekla na ulici J. S. koji je gurao kolica sa 110 kilograma bakarnih predmeta. Zajedno sa njim zatečen je i G. S., dok su M. S. i F. M. u drugom delu grada uhvaćeni kako nose bakarne predmete, ukupne težine 90 kilograma.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima za ovu tešku krađu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu, a ukradeni predmeti će biti vraćeni vlasniku.

U Majdanpeku je policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetpetogodišnjeg i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, takođe zbog krađe bakarnih kablova.

Ovu dvojicu muškaraca je policija zatekla u automobilu kojim je upravljao tridesetpetogodišnjak sa oko 300 kilograma bakarnih kablova, za koje se sumnja da su ukrali iz jedne kineske kompanije.

Pronađeni predmeti su vraćeni vlasniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove