DOMAR I VOZAČ DOMA ZDRAVLJA PRIZNALI KRAĐU: Lož-ulje nađeno u privatnoj kući

S.BABOVIĆ

30. 11. 2023. u 21:18

DVA radnika Doma zdravlja u Brusu, osumnjičena za krađu lož ulja iz ove zdravstvene ustanove, priznali su krivično delo, saznaju "Novosti".

ДОМАР И ВОЗАЧ ДОМА ЗДРАВЉА ПРИЗНАЛИ КРАЂУ: Лож-уље нађено у приватној кући

Foto:S.Babović

Kako saznajemo, lož ulje prethodno otuđeno iz kotlarnice Doma zdravlja, nađeno je u kući domara U.Z.(59). I on je, kao i osumnjičeni vozač G.I.(52), priznao krivično delo za koje je osumnjičen. 

Saznanja iz dosadašnjeg toka istrage je da su U.Z, G.I, kao i još jedan vozač, T.Lj. mesecima uzimali naftni derivat iz kotlarnice. Policija je ranije naznačila da se radi o vremenskom okviru februar - oktobar, 2023.godine.

- Lož ulje istakali su u kante iz rezervoara, po noći - navodi izvor "Novosti". - Količina od 115 litara, nađena je u kući domara.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Brusu, gde su počela prva saslušanja.

U Domu zdravlja nisu bili danas dostupni za komentar. U okviru baze podataka na sajtu DZ, objavljen je Plan javnih nabavki za 2023.godinu, od februara, po kome je predviđeno 4.514.400,00 dinara za kupovinu naftnog derivata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima