KOD NOVOSAĐANINA PRONAĐEN AMFETAMIN: Uhapšen osumnjičeni za trgovinu drogom, a vozač zadržan 12 sati zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Lj.P.

15. 12. 2023. u 14:01

POLICIJA u Novom Sadu uhapsila je T.K. (33) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droge.

КОД НОВОСАЂАНИНА ПРОНАЂЕН АМФЕТАМИН: Ухапшен осумњичени за трговину дрогом, а возач задржан 12 сати због вожње под дејством наркотика

Foto: Profimedia/Ilustracija

Policija je zaustavila vozilo u kojem se nalazio osumnjičeni i pronašla kod njega oko 50 grama amfetamina. Manja količina ovog narkotika pronađena je i kod vozača, pa se on tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

T. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja, tridesetšestogodišnji vozač je isključen iz saobraćaja i zadržan do 12 sati, jer je upravljao vozilom pod dejstvom narkotika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima