JOŠ JEDAN UHAPŠEN SRBIN U ZUBINOM POTOKU: Policija tzv. Kosova tvrdi da su njeni pripadnici napadnuti

Novosti online

30. 12. 2023. u 18:54

POLICIJA tzv. Kosova je uhapsila osobu inicijala D.I. srpske nacionalnosti, zbog sumnje da je pucala na njene pripadnike u selu Bube kod Zubinog Potoka, tokom pokušaja zaustavljanja i kontrole vozila.

ЈОШ ЈЕДАН УХАПШЕН СРБИН У ЗУБИНОМ ПОТОКУ: Полиција тзв. Косова тврди да су њени припадници нападнути

Foto D. Milovanović

Iz tzv. kosovske policije je saopšteno da su njeni pripadnici napadnuti kada su "pokušali da zaustave i kontrolišu sumnjiva vozila".

-Policija je naišla na otpor osumnjičenih lica. U takvoj situaciji, kako bi se zaštitili i stavili situaciju pod kontrolu, policajci su na napad odgovorili oružjem i uspeli da uhapse jednog od osumnjičenih D.I., ( 1981. godište, muškarac kosovski Srbin iz Zubinog Potoka).Tokom razmene vatre, policajci i uhapšeni nisu povređeni, navodi se u saopštenju policije.

Prilikom kontrole kamiona pronađeno je 40 komada ovaca bez prateće dokumentacije, za koje se sumnja da su prokrijumčarene iz centralne Srbije. Pronađena su i dva napuštena vozila, za koja se sumnja da su pratila kamion, prenosi RTS.

Protiv uhapšenog je pokrenuo postupak za dva krivična dela: napad na službeno lice i krijumčarenje robe.

Kamion sa ovcama poslat je na carinski terminal, dva automobila pronađena na licu mesta su oduzeta, a prema rešenju tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo