NIJE HTEO DA OTME BEBU, SAMO JE POŽELEO DA JE NJEGOVA: Napadaču iz Obrenovca određen pritvor zbog razbojništva i napada na policiju

J.D.Lj.

04. 01. 2024. u 13:00

OBRENOVČANIN V. R. (35) koji je uhapšen pred Novu godinu zbog razbojništva, napada na policiju i navodnog pokušaja otmice bebe iz komšiluka, posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, zadržan je u pritvoru do 30 dana, koji mu je sud odredio kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo.

НИЈЕ ХТЕО ДА ОТМЕ БЕБУ, САМО ЈЕ ПОЖЕЛЕО ДА ЈЕ ЊЕГОВА: Нападачу из Обреновца одређен притвор због разбојништва и напада на полицију

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Portparolka obrenovačkog Tužulaštva Danijela Sinđelić za "Novosti" je danas objasnila:

- Osumnjičeni je 28. decembra prošle godine uhapšen jer je počinio razbojništvo - kaže portparolka. - U trenutku hapšenja, pružao je otpor i napao policiju. Međutim, nije tačno da je pokušao da otme bilo čiju bebu.

Kako nezvanično saznajemo, B. R., koji je poznat kao dugogodišnji narkoman u gradu, poznaju i sve komšije u kraju u kojem živi. On je, kritičnog dana, zaista ulazio u dva komšijska stana. U jednom od njih ima beba, koju V. R. uopšte nije dirao, niti pokušao da je otme. Jedino što je rekao roditeljima jeste da bi voleo da je beba - njegova.

Istraga se nastavlja, a Tužilaštvo je naložilo psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, s obzirom na to da nije u dobrom duševnom, kao ni fizičkom stanju.

Inače, odranije je poznat policiji i sudskim organima, s obzirom na to da je više puta osuđivan zbog droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)