NAPAO POLICAJCE I NANEO IM POVREDE: Nasilnik završio u pritvoru i na psihijatriji

J.D.Lj.

19. 01. 2024. u 20:35

PO nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog P.J. (34) zbog izvršenja tri krivična dela napada na službeno lice u vršenju dužnost.

НАПАО ПОЛИЦАЈЦЕ И НАНЕО ИМ ПОВРЕДЕ: Насилник завршио у притвору и на психијатрији

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 17.janusra u policijskoj stanici Novi Beograd napao policijske službenike i to tako što je dvojicu udario i naneo im telesne povrede, a trećeg odgurnuo.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas donelo naredbu za psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog koje je obavljeno i utvrđeno je da je neuračunljiv i nije sposoban da iznosi odbranu i učestvuje u krivičnom postupku.

Zbog postojanja ozbiljne opasnosti da će ostankom na slobodi ponoviti krivično delo, Tužilaštvo je podnelo sudu predlog da se prema P.J. odredi pritvor i da se smesti u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, pa je smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!