AKCIJA UKP,BIA I JTOK: Presečen narkolanac,zaplenjen kokain milionske vrednosti

Z.U.

06. 03. 2024. u 13:35

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, a po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su pripadnike organizovane kriminalne grupe.

АКЦИЈА УКП,БИА И ЈТОК: Пресечен нарколанац,заплењен кокаин милионске вредности

Foto: Novosti

Iza rešetaka su D. K. (41) iz Čajetine, V. V. (39) iz Bačkog Jarka, I. P. (50) iz Inđije, M. V. (34) iz Priboja i L. S. (52) iz Vrnjačke Banje, koji se sumnjiče da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su oni prodavali kokain na teritoriji Srbije i u zemljama zapadne Evrope, a u prethodnom periodu u Srbiji, Nemačkoj, Italiji i Francuskoj zaplenjeno je oko 70 kilograma ove droge i uhapšeno pet članova ove organizovane kriminalne grupe.

Pretresom stanova na više lokacija koje su koristili uhapšeni D. K., V. V., I. P., M. V. i L. S. zaplenjena je veća suma novca, više luksuznih vozila, kao i drugi predmeti koje su, kako se sumnja, koristili za izvršenje krivičnih dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)