BEOGRAĐANIN PRENEO DROGU U RANCU SA NATPISOM "GLOVO" SVE DO PANČEVA: Biciklom stigao na ugovoreno mesto, ali ga sačekala policija

J.D.Lj.

10. 04. 2024. u 16:19

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv N.K. (24) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

БЕОГРАЂАНИН ПРЕНЕО ДРОГУ У РАНЦУ СА НАТПИСОМ ГЛОВО СВЕ ДО ПАНЧЕВА: Бициклом стигао на уговорено место, али га сачекала полиција

Foto: "Novosti"

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 8 aprila u 19.30 časova, od Beograda do Pančeva radi prodaje, neovlašćeno prenosio i držao opojnu drogu marihuanu u količini od kilogram i 892 grama u rancu sa natpisom „Glovo“. 

On je, navodi Tužilaštvo, drogu preneo električnim biciklom u Pančevo, do Kikindske ulice, ispred kućnog broja 25, u nameri da preda deo drugom licu. Međutim, u tome je sprečen usled prilaska policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu koji su mu oduzeli opojnu drogu.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, predloženo je da mu sud odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić