KONTROLA SAOBRAĆAJA: Boranin vozio sa 3,50 promila alkohola

S. M. J.

29. 04. 2024. u 13:28

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА: Боранин возио са 3,50 промила алкохола

Foto: Info centar Žitište

Saobraćajna policija u Boru odredila je zadržavanje do 12 sati pedesetogodišnjem vozaču “pežoa” koji je, upravljao vozilom pod dejstvom alkohola. Ovom muškarcu izmereno je čak 3,50 promila alkohola u organizmu. Osim što je vozio pijan, izazvao je i saobraćajnu nezgodu u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

Negotinska policija odredila je zadržavanje dvadesetdvogodišnjem vozaču „folksvagena“, koji je vozio sa 1,66 promila alkohola u organizmu.

Protiv vozača, navode u Policijskoj upravi u Boru, biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave po zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost