OPTUŽEN PUCAČ IZ SKADARLIJE: Teško ranio radnika obezbeđenja

S. J. M.

08. 05. 2024. u 15:16

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Gojka Đ. zbog opravdane sumnje da je 3. decembra 2023. godine u jednom restoranu u Skadarskoj ulici u radnika obezbeđenja D. K. ispalio više hitaca iz pištolja, koji je neovlašćeno nosio, i naneo mu teške telesne povrede.

ОПТУЖЕН ПУЦАЧ ИЗ СКАДАРЛИЈЕ: Тешко ранио радника обезбеђења

Foto: Eks printskrin/larakorft

Optužen je i Strahinja M. zbog sumnje da je prikrivanjem tragova pomogao Gojku Đ. da ne bude otkriven.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Gojku Đ. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Strahinja M. se tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Gojku Đ. produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Postoji opravdana sumnja da je 3. decembra 2023. godine oko 23.52 časa u restoranu u Skadarliji Gojko Đ. nakon kraće verbalne rasprave sa D. K. u njega ispalio više hitaca iz pištolja, nanevši mu tešku telesnu povredu, nakon čega je napustio lice mesta.

Strahinja M. je, kako se sumnja, nakon toga otišao do stola gde je sedeo Gojko Đ., uzeo njegova dva mobilna telefona sa stola i sakrio ih u Kosovskoj ulici, u pasažu iza betonskog stuba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)