PIJANA SELA U "BMV": Privedena u Novom Pazaru sa dva promila alkohola u krvi

Z.U.

09. 05. 2024. u 14:16

Policija u Novom Pazaru isključila je iz saobraćaja ženu staru 28 godina koja je vozila sa 2,00 promila alkohola u organizmu, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu. Ona je zaustavljena u noći između srede i četvrtka oko 3.30 sati, na Jošaničkom keju, sa probnom vozačkom dozvolom vozila "bmv". Njoj je određeno zadržavanje i protiv nje su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

ПИЈАНА СЕЛА У БМВ:   Приведена у Новом Пазару са два промила алкохола у крви

Foto: V. Danilov, P. Milošević, Z. Jovanović

Policija u Novom Pazaru isključila je iz saobraćaja ženu staru 28 godina koja je vozila sa 2,00 promila alkohola u organizmu, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Ona je zaustavljena u noći između srede i četvrtka oko 3.30 sati, na Jošaničkom keju, sa probnom vozačkom dozvolom vozila "bmv".

Njoj je određeno zadržavanje i protiv nje su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)