KRUŠEVLJANIN SE BRANIO ĆUTANJEM: Osumnjičenom za falsifikovanje novca određen pritvor

I. M.

20. 05. 2024. u 15:00

Kruševljanin D.K.(24), koji je uhapšen zbog krivičnog dela falsifikovanje novca, saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu gde se branio ćutanjem.

КРУШЕВЉАНИН СЕ БРАНИО ЋУТАЊЕМ: Осумњиченом за фалсификовање новца одређен притвор

foto: I.Mitić

U tužilaštvu su naveli da osumnjičeni nije iznosio svoju odbranu, nakon čega mu je, na predlog javnog tužioca, određen pritvor u trajanju do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi ometao postupak uticanjem na nesaslušane svedoke.

Predlog javnog tužioca da se pritvor odredi i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti ili dovršiti krivično delo nije prihvaćen, zbog čega će u tom delu odluke suda biti izjavljena žalba.

Policijska uprava u Leskovcu je ranije saopštila da su njeni i pripadnici Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Policijskom upravom u Kruševcu, uhapsili D.K. jer se sumnja da je, 16. maja ove godine, u jednoj menjačnici u Leskovcu razmenio u dinare 17 falsifikovanih novčanica u apoenima od po 100 dolara, iako je znao da su falsifikovane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi