SVAĐA POČELA ZBOG GAĐANJA BOČICAMA PARFEMA: Saslušan muškarac osumnjičen za pokušaj ubistva na Karaburmi

S. J. M.

29. 05. 2024. u 15:45

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Vukić R. (56) zbog sumnje da je 26. maja 2024. godine u blizini jednog kafića u naselju Karaburma, nakon verbalne rasprave pokušao da liši života D. Ć.

СВАЂА ПОЧЕЛА ЗБОГ ГАЂАЊА БОЧИЦАМА ПАРФЕМА: Саслушан мушкарац осумњичен за покушај убиства на Карабурми

Foto Shutterstock

Osumnjičeni je na saslušanju negirao navode naredbe o sprovođenju istrage i izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Vukiću R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, postoje osnovi sumnje da je 26. maja oko 15 časova u blizini jednog kafića, Vukić R. pokušao da liši života D. Ć. nakon verbalne rasprave o tome ko je bočicama parfema gađao goste u tom kafiću, na platou ispred tog lokala.

Nakon što je D. Ć. rekao „dajem ti reč da nisam ja”, osumnjičeni je iz džepa izvadio nož na preklapanje i zadao D. Ć. ubodnu ranu u predelu leve komore srca i jednu sekotinu u predelu stomaka, nakon čega se udaljio sa lica mesta 15-20 metara, gde je odbacio nož.

Oštećeni je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je hitno operisan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru