RANIO DEVOJČICU HICEM IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Evo šta je muškarac koji je pucao ka Kalemegdanu rekao kod tužioca

Novosti online

30. 05. 2024. u 14:29

SAŠA H. (53), osumnjičen da je 29. maja iz vazdušne puške pucao u pravcu Kalemegdana i ranio maloletnu A. Đ. (15), saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i njemu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

РАНИО ДЕВОЈЧИЦУ ХИЦЕМ ИЗ ВАЗДУШНЕ ПУШКЕ: Ево шта је мушкарац који је пуцао ка Калемегдану рекао код тужиоца

Foto Z. Jovanović

Osumnjičenog Sašu H. (53) je u prisustvu branioca saslušao javni tužilac. Iznosivši odbranu, on je delimično priznao izvršenje predmetnog krivičnog dela.

Javni tužilac podneo je predlog sudiji da se osumnjičenom odredi pritvor sve u smislu člana 211 stav 1 tačka 1 i tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, s obzirom na to da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati dokazni postupak uticajem na svedoke.

Podsetimo, Saša H. je 29. maja iz svog stana ispalio metak iz puške „FH“ model „maverick VP“ kalibra 5,5 mm u pravcu parka Kalemegdan, pogodivši A. Đ. (15) u desnu potkolenicu. Devojčica je ranjena na putu do škole. Prema prvim informacijama, u trenutku kada ju je dijabola pogodila, ona se kretala i u prvi mah je mislila ju je udarila loptica, ali je onda na nozi videla krv.

Tinejdžerka je prevezena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, gde je operisana i izvađeno joj je zrno metka.

BONUS VIDEO - OSTALA SAMO SLIKA: Jeziv prizor iz kuće nakon pogibije majke i ćerke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO