"BILA JE SVA MODRA": Ćerka Kikinđanina osumnjičenog da je tukao suprugu pištoljem i pucao - Bolesno je ljubomoran, majka je u strahu trpela

R. Š.

05. 06. 2024. u 13:08

Kikinđanin G. B. (57), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nalazi se u pritvoru do 30 dana, jer se sumnjiči da je u nedelju, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, rukama i rukohvatom pištolja zadao supruzi više udaraca po glavi i telu, nanevši joj tako telesne povrede.

БИЛА ЈЕ СВА МОДРА: Ћерка Кикинђанина осумњиченог да је тукао супругу пиштољем и пуцао - Болесно је љубоморан, мајка је у страху трпела

Foto: R. Šegrt

Policija je juče saopštila da sumnja da je G.nB. u kući pucao iz pištolja, koji je imao u legalnom posedu. Međutim, osumnjičeni je u kući imao i pravi arsenal nelegalnog oružja, pa je policija pronašla još četiri primerka drugog vatrenog oružja bez dozvole i 2.168 komada municije u legalnom i 890 komada municije u ilegalnom posedu. Kako saznajemo, G. B. se uspešno bavio streljaštvom, a specijalnost mu je bila veliki kalibar.

- On jeste bio član kluba i mnogo je pomogao pre nekolike godine u njegovoj revitalizaciji, ali niko nikada nije mogao da pomisli da može ovako nešto da uradi. Jedini se bavio velikim kalibrom, ali niko nije naslućivao njegovu mračnu stranu, jer je ničim nije ispoljavao – rekli su u Streljačkom klubu.

ISPALIO PET METAKA

Osumnjičeni G. B. u nedelju je u porodičnoj kući ispalio pet metaka, od kojih su se četiri zaustavila u zidu, a jedan u podu sobe, saopštila je policija. Najpre mu je određeno zadržavanje pa je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, na čiji predlog je sudija Osnovnog suda osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana.

Ćerka G. B. izjavila je da je njen otac i ranije bio nasilan prema majci, ali ona to, po svemu sudeći, nije prijavljivala nadležnim službama, jer nema zvanične prijave ni žalbe na njegovo ponašanje. Njegovo ime nije u evidenciji ni zbog drugih krivičnih dela.

- On je i ranije tukao majku i tražio da prizna da ga je varala. Bolesno je ljubomoran, ali bez razloga. Majka se bojala i sve je trpela. U nedelju je ponavljao da ga ona vara, laže i potkrada. Govorio je da će ubiti mamu, pa sebe. Preklinjala sam ga da je ne ubije, ali je rekao da ne može da garantuje da neće uraditi ono što je naumio i da je ovo samo početak – ispričala je ćerka, koja je na poziv majke u nedelju došla iz Novog Sada, gde studira, kući u Kikindu.

U dnevnoj sobi porodične kuće zatekla je majku modru od udaraca i oca koji je i dalje držao oružje. Ćerka je izjavila da je povremeno plakao, ali nije odustajao od pretnje. Ona je, ipak, uspela da izađe iz sobe na ulicu i pozove policiju. Nekoliko minuta kasnije policija je uhapsila oca, a majku prevezla u bolnicu. Nakon ukazane pomoći, pretučena žena je puštena na kućni oporavak.

BONUS VIDEO - NOVAK JE PUCAO SEBI U USTA IZ MAMINOG PIŠTOLjA: Priče iz hronike - Zoran Stevanić o sinu koga je oteo "zemunski klan" i njegovom samoubistvu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd